Glazen

Glazen

Carl Zeiss

Stöpler optiek werkt voornamelijk met brillenglazen van ZEISS. Carl Zeiss heeft verschillende glazen ontwikkeld voor allerlei situaties. Hierbij horen bijvoorbeeld speciale glazen zoals computerglazen en contrastverhogende glazen.

Enkelvoudig

Wij hebben een brede collectie enkelvoudige glazen. Afhankelijk van uw ogen, uw wensen en het brilmontuur hebben wij kunststof of minerale glazen. Tevens is het bij ons mogelijk om te kiezen voor superdunne glazen.

Multifocaal

Multifocale glazen zijn er in verschillende soorten en maten. Voor het aanmeten van deze glazen meten wij niet alleen de sterkte van uw ogen, maar ook uw leesgedrag. Op deze manier kunnen wij u optimaal adviseren welke soort multifocale glazen voor uw specifieke situatie geschikt zijn.

Zonneglazen

Wij hebben een grote collectie zonneglazen. Hierdoor wordt de keuze in zonnebrillen op sterkte voor u een stuk breder. U kunt naar eigen wens de kleur en het materiaal van uw zonneglazen uitzoeken. Zonneglazen zijn zowel enkelvoudig als multifocaal verkrijgbaar

Computerbril

Steeds meer mensen werken meerdere uren per dag met een computer. Mensen met een multifocale bril ervaren vaak problemen bij het werken met de computer. Het beeldscherm is te ver weg om het leesgedeelte te gebruiken, maar te dichtbij om door het afstands gedeelte te kijken. Speciaal voor dit probleem is het mogelijk om speciale computerglazen in uw bril te maken.